maandag 4 januari 2010

2010

Beste Lezer,

Als je dit leest, is 2010 alweer begonnen! Niet alleen een jaar voorbij, maar alweer het eerste decennium van de 21e eeuw is gepasseerd! Voor mij was afgelopen jaar, en het afgelopen decennium al helemaal, zeer bewogen! Als je me 10 jaar geleden had verteld wat er allemaal zou gebeuren, had ik het niet  geloofd! Hoe is dat bij jou?

Een voor mij groot verschil tussen nu en het begin van het decennium is dat ik aan het begin dacht dat het leven me “overkwam” en dat ik nu denk dat ik mijn gedachten, woorden en daden bepalen hoe mijn leven eruit ziet....

De woorden/begrippen die bij mij het eerst naar boven komen denkend aan het afgelopen decennium zijn: “Liefde van mijn Leven”, “Loslaten”, “Accepteren”, “Dankbaarheid”

Zakelijk is het afgelopen jaar een jaar van “herdefiniĆ«ring” van activiteiten geweest naar waar ik nu sta (zie martinblonk.com). Voor 2010 heb ik al hele spannende en inspirerende vooruitzichten maar daarover later meer.

Genoeg over mij nu, rest me om......

.........jou en de jouwen een fantastisch, liefdevol, gelukkig, voorspoedig, gezond en spetterend 2010 toe te wensen!

Hartelijke groet,

Martin Blonk

2 opmerkingen:

  1. Dank voor je aanmoedigende bericht, Martin.
    Mooie woorden; geeft een goed gevoel om over na te denken.

    TEVREDENHEID en KRACHT zijn de eerste 2 woorden die bij mij komen bovendrijven over jou, elke keer als ik je zie. Dat ben je, vind ik, de laatste jaren steeds meer gaan uitstralen.

    Veel succes!

    Groetjes,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'heft in eigen hand' dat ene zinnetje heeft sinds 2007 veel doen veranderen. :-)

    (kun je geen 'lees meer...' in je blogpost kwijt? nu stopt je blogpost zo ineens. is jammer voor (nieuwe) lezers, dan gaan ze misschien wel weer weg en missen een goede blogpost.)

    BeantwoordenVerwijderen